.nl
iDEAL LogoiDEAL: Tijdens het bestelproces wordt u omgeleid naar de betaalomgeving van uw eigen bank. Volg daar de aangegeven stappen om uw betaling af te ronden. Uw betaling wordt meteen afgeschreven van uw rekening. Na afronding van uw betaling komt u weer op de Subtel-pagina en sluit u uw bestelling af. Uw bestelling wordt op dezelfde werkdag verstuurd mits uw bestelling voor 15 uur is geplaatst en de bestelde artikelen voorradig zijn, anders uiterlijk op de daarop volgende werkdag (maandag t/m vrijdag).


Overschrijving voorafOverschrijving vooraf: Aan het eind van het bestelproces worden onze bankgegevens en het betalingskenmerk getoond. Bovendien ontvangt u deze betaalinformatie met de bestelbevestiging via e-mail. Uw bestelling wordt na ontvangst van uw betaling verstuurd.


PayPalPayPal: Tijdens het bestelproces autoriseert u uw betaling. Het aankoopbedrag wordt pas na klikken op de knop „kopen“ afgeschreven van uw Paypal-rekening. De bestelling wordt op dezelfde werkdag verstuurd als de bestelling voor 15 uur wordt geplaatst, anders op de daarop volgende werkdag (ma t/m vr).


CreditcardCreditcard: Wij accepteren betalingen met de volgende creditcards: VISA, Mastercard, American Express. De bestelling wordt op dezelfde werkdag verstuurd als de bestelling voor 15 uur wordt geplaatst, anders op de daarop volgende werkdag (ma t/m vr).


bancontactBancontact: Tijdens het bestelproces wordt u omgeleid naar de betaalomgeving van uw eigen bank. Volg daar de aangegeven stappen om uw betaling af te ronden. Uw betaling wordt meteen afgeschreven van uw rekening. Na afronding van uw betaling komt u weer op de Subtel-pagina en sluit u uw bestelling af. Uw bestelling wordt op dezelfde werkdag verstuurd mits uw bestelling voor 15 uur is geplaatst en de bestelde artikelen voorradig zijn, anders uiterlijk op de daarop volgende werkdag (maandag t/m vrijdag).


Wij versturen met PostNL, GLS en UPS.

Onmiddelijke verzending!
Bestellingen van artikelen die op voorraad zijn worden nog op dezelfde dag verstuurd mits de bestelling voor 15 uur bij ons ingaat.


Leveringen zijn alleen mogelijk naar bezorgadressen in Nederland.

Land Verzendmethode Verzendkosten Levertijd Bezorgdagen
Nederland Brief nationaal € 2,95 2-3 werkdagen ma t/m za
Pakket € 6,95 2-3 werkdagen ma t/m vr
Standaard Pakket € 9,95 2 werkdagen ma t/m vr