.nl

Goedkopere en betere batterijen voor je apparaat? Die vind je uiteraard bij subtel!

subtel® - sind 2004 Europa's specialist in oplaadbare batterijen, reservebatterijen en vervangende batterijen voor een breed scala van mobiele apparatuur, zoals smartphones, camera's, notebooks, Bluetooth luidsprekers, koptelefoons, vaste telefoons, elektrisch gereedschap, GPS navigatieapparatuur en nog veel meer!

Merk
🔎︎
Sony 227
HP 164
Dell 115
ASUS 111
LG 27
Sorteer op:
9,95
9,95
13,95
27,95
14,95
7,95
7,95
8,95
16,95
29,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 445 >>

Goedkopere en betere batterijen voor je apparaat? Die bestel je natuurlijk bij ons in de webshop!

Iedereen is er wel bekend mee. Opeens is je smartphone al na twee uur leeg en moet opgeladen worden. Want niemand wil onderweg met een lege accu zitten, want we willen natuurlijk wel bereikbaar blijven! Hetzelfde geldt natuurlijk voor je laptop of tablet - hoe meer ze voor ons moeten doen - zoals gamen, film kijken of beeldbewerken - hoe sneller de batterij leeg gaat. Dan wordt het misschien tijd om na te denken over een reserve batterij of een wisselaccu. En daar hebben we bij Subtel een heleboel van! Voor elk apparaat hebben we wel een een batterij in ons assortiment. Laptops, navigatie systemen, stofzuigers, spelcomputers, boormachines, koptelefoons en nog veel meer.

Wat voor batterij zit er in mijn apparaat?

Er zijn verschillende soorten batterijen. Hieronder zetten we de twee meest gebruikte op een rijtje:

Een Lithium-ion batterij of li-on batterij is een lichte accu met een lange looptijd. Deze worden op dit moment het meest gebruikt en zijn in vele producten te vinden, zoals smartphones, tablets, laptops, gereedschap en stofzuigers. Het voordeel is dat Lithium batterijen licht zijn en veel energie kunnen opslaan. Aangezien ze heel compact zijn kunnen ze ook makkelijk in kleine devices worden ingebouwd. Kijk bij ons assortiment bij telefoon accessoires, wij hebben vele soorten van ons huismerk CELLONIC, voor voordelige prijzen.

Een zogenaamde NiMH(Nikkel Metaal Hydride)accu heeft een hoge energiedichtheid. Deze wordt bijvoorbeeld in grotere apparaten, zoals robotmaaiers - maar zijn ook nog te vinden in gereedschap, laptops en stofzuigers. NiMH-accu's hebben minder last van het geheugeneffect zoals bij zijn voorganger, de NiCd accu. Aangezien deze batterijen een vrij grote zelfontlading hebben, zijn deze niet geschikt voor apparaten die maar weinig stroom gebruiken.

Moet ik mijn batterij inbouwen?

Bij vele laptops kun je de batterij gemakkelijk zelf vervangen en reserve accu’s voor je boormachine of schroefmachine hoef je natuurlijk ook niet in te bouwen, want die worden los op je apparaat geklikt. Bij stofzuigers, navigatiesystemen en andere apparaten kan het per machine verschillen. Bij smartphones, tablets en consoles moeten deze wel ingebouwd worden. Dan is het natuurlijk wel de vraag of je dit zelf wilt doen. Misschien ken je iemand die handig is en het graag voor je doet - of je besteld bij ons een batterij inclusief reparatie set! Bij Subtel hebben we verschillende sets waarbij je schroevendraaiers, pincets en ander gereedschap bij je batterij krijgt, zodat je zelf de operatie aan je smartphone kan uitvoeren, zoals bijvoorbeeld bij deze Samsung batterij in onze shop.

Veel andere apparaten zoals gereedschap, stofzuigers en camera’s beschikken vaak over een laadstation, waarin je de batterij kan plaatsen. Hier is het natuurlijk belangrijk om altijd op het typenummer van je gereedschap of apparaat te letten. Wij hebben de juiste CELLONIC® batterij!

Hoe gaat mijn batterij langer mee?

Voor smartphones, tablets en vaak ook andere devices worden Lithium batterijen gebruikt. Bij een Li-ion accu is het belangrijk dat deze nooit compleet wordt uitgeput. Zorg altijd dat je ongeveer nog 20% over hebt, voordat je de batterij weer oplaad. Daarbij is het essentieel om de wisselaccu alleen bij de eerste keer tot 100% in de oplader te laten. Als je je accu constant tot 100 % oplaad, verkort dat het aantal laadcycli. Bij Lithium batterijen is het ook belangrijk dat je voorzichtig bent met warmte. Hoge temperaturen zorgen ervoor dat het capaciteitsverlies bij de accu sneller gaat.

NiMH batterijen hebben een hogere zelfontlading, maar minder last van het geheugeneffect als bij zijn voorganger, de NiCd batterij. Waar je goed op moet letten bij NiMH accu’s is op de temperatuur. Niet in de kou boren, schroeven of zagen als je wilt dat je batterij langer meegaat, want lage temperaturen zorgen voor snelle ontlading. Hoge temperaturen kunnen de batterij beschadigen.

Op de website van Subtel proberen we natuurlijk zoveel mogelijk overzicht voor jou in onze webshop te creëren. Wij hebben natuurlijk de beste kwaliteit vervangende batterijen in huis, van ons eigen merk CELLONIC - en het maakt niet uit of je Lithium of NiMH batterijen nodig hebt, voor je smartphone, tablet, gereedschap, navigatie, koptelefoon - in onze webwinkel vind je alles!