.nl

Screenprotectors en schermcovers

subtel® - sind 2004 Europa's specialist in oplaadbare batterijen, reservebatterijen en vervangende batterijen voor een breed scala van mobiele apparatuur, zoals smartphones, camera's, notebooks, Bluetooth luidsprekers, koptelefoons, vaste telefoons, elektrisch gereedschap, GPS navigatieapparatuur en nog veel meer!

Sorteer op:
6,95
10,95
9,95
11,95
4,95
6,95
11,95
11,95
10,95
8,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 47 >>

Een enorme keuze aan schermbeschermers voor telefoon, camera, tablet & meer

subtel® verkoopt krasvaste, schokbestendige en breukvaste beschermende 9H gehard glazen LED en touchtscreen beschermers, allemaal speciaal ontworpen voor een enorme reeks toestellen, waaronder alle toonaangevende merken en modellen. Deze omvatten:

Screenprotectors voor smartphones, waaronder iPhone 12 Pro Max screenprotectors en iPhone 11 screenprotectors, Samsung S10 en S20 screenprotectors, Huawei P30 Pro screenprotectors en nog veel meer.

Camerascherm-protectors voor DSLR's en actiecamera's, waaronder GoPro schermbeschermers, Canon, Nikon, Panasonic, Olympus en meer.

Anti-glans, anti-kras laptop en tablet screenprotectors, harde beschermhoezen en schermbeschermers voor Apple Watch, TomTom &; Garmin schermbeschermers en display covers voor een groot aantal andere GPS toestellen, satellietnavigatie toestellen, smartwatches en activity trackers.

Gecertifieerde veiligheid en bewezen kwaliteit

Alle subtel® screenprotectors worden afzonderlijk op hun prestaties getest en voldoen volledig aan alle Europese en Internationale kwaliteits- en veiligheidsnormen.

3 jaar fabrieksgarantie

Onze geharde glazen met een hardheidsgraad van 9H en Asahi veiligheidsglas bieden uitstekende weerstand tegen krassen en schokken en beschermen tegen vallen en vallen van geringe hoogte. Daarom geven we 36 maanden garantie op al onze screen protectors.

Wat is 9H gehard glas?

Alle screen protectors die bij subtel.nl te koop zijn hebben 9H gehard glas. Maar wat betekent dit?

Laten we eerst eens uitzoeken wat gehard glas is.

Wat is gehard glas?

Gehard glas wordt gebruikt in veiligheidssituaties waar hardheid nodig is en glas dat in scherpe scherven breekt ongewenst is - zoals in autoruiten of in screenprotectors voor telefoons. In tegenstelling tot gewoon glas, breekt gehard glas in kleine, ongevaarlijke stukjes.

Het proces van harden begint met een gesneden stuk glas dat van hoge kwaliteit is. Glas met onvolkomenheden en onzuiverheden zal door het hardingsproces versplinteren.

Er zijn twee methoden om te temperen: warmtebehandeling en chemische behandeling.

Bij de warmtebehandeling wordt glas verhit tot meer dan 600 graden Celsius. Daarna ondergaat het glas een snelle afkoelingsprocedure onder hoge druk.

Bij chemisch temperen wordt het glas gebaad in chemicaliën die ionen uitwisselen op het oppervlak van het glas om zo compressie te creëren.

Bij beide methoden ontstaat oppervlaktecompressie in het glas. Deze oppervlaktecompressie vermindert weliswaar de flexibiliteit van het glas, maar verhoogt enorm de hoeveelheid kracht die nodig is om het bij een frontale botsing te breken - met ongeveer 5x die van ongetemperd glas.

Wat betekent 9H hardheid?

De Mohs hardheidsschaal van mineralen loopt van 1 tot 10 - waarbij de hardheid van mineralen zoals talk (1H) en diamant (10h) gerangschikt wordt.

Hardheid wordt gemeten aan de hand van het vermogen van een mineraal om het oppervlak van een ander te bekrassen. Scoort gewoon glas een 5H op de hardheidsschaal, dan betekent dit dat het elk ander materiaal onder de 5 kan bekrassen, maar zelf niet door alles boven de 5 kan worden bekrast.

Dingen die 9H scoren op de hardheidsschaal zijn o.a. saffier en robijn - inderdaad erg harde dingen.

Een screen protector voor je telefoon, tablet of camera is van 9H gehard glas, en dat betekent dat het zowel schokken ongeveer 5x beter kan opvangen dan gewoon glas, als de krasbescherming biedt van een materiaal dat zo hard is als saffier.

Betrouwbare bescherming wanneer je het nodig hebt

Onze screen protectors bieden 99,9% transparantie voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit en gebruik, anti-vingerafdruk of vlekcoating, bellenvrije en waterafstotende toepassing en kras-, schok- en breukvaste bescherming.

Alle beschermers worden binnen het VK verzonden vanaf de dag dat je aankoop gedaan is en worden geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie.

Als je om wat voor reden dan ook ontevreden bent over de kwaliteit van ons product, kun je het binnen 30 dagen terugsturen.