.nl

USB, Firewire, Thunderbolt of Lightning snoeren? Wij hebben de juiste kabel voor jouw apparaat!

subtel® - sind 2004 Europa's specialist in USB, Firewire, Thunderbolt en andere datakabels voor een breed scala van mobiele apparatuur, zoals smartphones, camera's, notebooks, Bluetooth luidsprekers, koptelefoons, vaste telefoons, GPS navigatieapparatuur en nog veel meer!

Merk
🔎︎
LG 20
bq 16
Sorteer op:
7,95
7,95
9,95
5,95
7,95
7,95
8,95
5,95
4,95
6,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 139 >>

USB, Firewire, Thunderbolt of Lightning snoeren? Wij hebben de juiste kabel voor jouw apparaat!

Wat is de ontbrekende factor tussen jouw oplader en je device? Een goede kabel. Of het nu gaat om opladen, data versturen of synchroniseren, een goede data kabel tussen jouw apparaten moet het echte werk doen. Foto’s overdragen, software updates uitvoeren, accounts synchroniseren, informatie van een harddisk halen - een goede data kabel of een USB snoer zorgt voor snelle overdracht of een kortere laadtijd.

Wij hebben bij Subtel hoog kwalitatieve laadkabels en datakabels voor elk apparaat beschikbaar. Ons huismerk CELLONIC® heeft de beste snoeren voor jouw devices met een snel oplaadvermogen en rappe data-overdracht.

Welke soorten kabels zijn er eigenlijk voor mijn device?

Door alle verschillende smartphones, tablets en computers zou je bijna door de bomen het bos niet meer zien. Waar merken als Samsung of Huawei over het algemeen altijd over USB aansluitingen beschikken, heeft Apple altijd zijn eigen aansluitingen. Zoals jaren geleden Apple de Firewire kabel introduceerde voor laptops en computers, werkt Apple voor hun smartphone nu met the Lightning aansluiting. Daarbij zijn er een handvol verschillende USB verbindingssnoeren, zoals USB 2.0, USB 3.0 en USB 3.1. Bij het kiezen van de juiste snoer is het erg belangrijk om te kijken wat voor connector of stekker jouw apparaat heeft! Helaas zijn er daarvan ook een aantal verschillende variaties. Wij hebben bij Subtel een reuze assortiment aan verschillende accessoires voor heel veel apparaten, dus zorg dat je goed op de hoogte bent van de technische details!

Snel, Sneller, snelst - hoe snel is mijn telefoon weer vol?

Dat is natuurlijk van een aantal factoren afhankelijk. Wat voor aansluiting heb je? Wat voor oplader? Je kunt tegenwoordig ook voor een snellader kiezen. Deze beschikt over een USB-C connector die zorgt voor een snelle overdracht van data en energie. Er zijn nogal een aantal verschillende aansluitingen/connectoren, die het verschil in snelheid uitmaken. Bij de meest gangbare smartphones, laptops en computers is USB het meest gangbaar. Daarbij is het natuurlijk belangrijk om te weten wat voor aansluiting jouw apparaat heeft.

Verschillende mogelijkheden - welke USB aansluiting heeft jouw oplader of apparaat?

Er zijn verschillende USB aansluitingen:

USB Type A: Is het meest gangbare op laptops, toetsenborden en hubs.

USB Type B: Deze vind je over het algemeen op printers en scanners

Mini - USB Type B: Voornamelijk bij camera’s en externe harddisks

Micro USB Type B: Smartphones en Tablets

USB Type C: De meest moderne en snelle USB connectoren. Met een supersnelle data-overdracht en een stroomvoorziening van bijna 100 Watt. Mocht je bijvoorbeeld een snellader willen kopen, dat beschikt deze bijna altijd over een USB-C poort.

Vaak kan je natuurlijk aan de onderkant van je smartphone of tablet zien wat voor aansluiting je hebt. Zoals de USB-C voor Android toestellen, waarbij oudere telefoons vaak nog een mini-usb hebben. Natuurlijk staat Apple bekend om hun Lightning aansluiting.

De oplaadtijd van je apparaat is natuurlijk ook heel belangrijk en afhankelijk van het vermogen van je oplader. Hoe meer vermogen, hoe sneller je device weer opgeladen is. Onze opladers van CELLONIC hebben we in verschillende variaties in onze webshop beschikbaar.

Verschillende mogelijkheden - welke lengte kabel wil je eigenlijk hebben?

Oplaadsnoeren, data kabels, USB Kabels - met zo verschillende kabels is het natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe lang je aansluitkabel kan zijn, voordat het snelheid kost.

USB kabels kunnen een maximale lengte hebben van 5 meter, anders lukt de overdracht niet meer. Dat is natuurlijk niet handig bij het streamen op een webcam, of het overdragen van data naar een harde schijf. Voor opladen van een smartphone of tablet is het natuurlijk niet nodig om een lange kabel te hebben, want er is altijd wel een stopcontact in de buurt. Mocht je toch een langer snoer of oplossing zoeken, dan kan je er bijvoorbeeld een hub tussen plaatsen.

Op de website van subtel proberen we natuurlijk ons assortiment constant uit te breiden en deze up te daten naar moderne standaards. Aangezien de technologieën razendsnel veranderen werken we er altijd aan een ruim aanbod te hebben in onze webshop.

Natuurlijk heeft ons merk CELLONIC® ook de oplaadkabels en de accu’s voor jouw device in onze webshop. Voor de beste opladers, ben je bij Subtel aan het juiste adres!