Uitstekend trustpilot-stars 2500+ beoordelingen op

Over ons

Uw vertrouwde partner in elektronica

Opgericht in 2004 Gevestigd in Berlijn, Duitsland

Onze reis begon in 2004 met een visie om de elektronica wereldwijd van energie te voorzien. Vanuit ons bescheiden begin in Berlijn leveren wij nu accu’s aan klanten in heel Europa.

Meer dan 750.000 accessoires leveren wij jaarlijks

Elk jaar leveren we meer dan driekwart miljoen hoogwaardige batterijen, zodat je apparaten altijd opgeladen en klaar voor gebruik zijn.

Betrokken team van meer dan 50 professionals

50 medewerkers in Berlijn, waaronder enkele Nederlanders om je te ondersteunen bij het aankoopproces.

Subtel
INNOVATORS VAN CELLONIC® SINDS 2012
Cellonic

We zijn trots op de ontwikkeling en verkoop van ons eigen merk - CELLONIC®, dat sinds 2012 bekend staat om zijn veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Over subtel

Bij subtel zijn we gericht op het leveren van elektronische accessoires van topkwaliteit. Onze missie is ervoor te zorgen dat jouw apparaten altijd stroom hebben en klaar zijn om te gebruiken. Gespecialiseerd in een breed scala aan accu’s, batterijen en opladers zijn we er om aan al jouw technische behoeften te voldoen.

Opgericht in 2004 in Berlijn, is subtel uitgegroeid van een kleine startup tot een van Europa's toonaangevende distributeurs van accu’s en mobiele accessoires. Onze reis is gekenmerkt door een streven naar kwaliteit en klanttevredenheid.

Subtel Subtel

subtel team

Ons team van meer dan 50 professionals met verschillende achtergronden vormt de basis van subtel. Wij brengen diverse vaardigheden en een gedeelde passie voor technologie in om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Producten

Ontdek ons uitgebreide assortiment van meer dan 13.000 accessoires. Van accu’s, batterijen tot camerafilters, onze producten onder het merk CELLONIC® symboliseren onze expertise en toewijding aan kwaliteit.

Subtel

SNELLE VERZENDING

Door heel Nederland

Gratis advis

Onze klantenservice helpt je graag

Sinds 2004

Kwaliteit gegarandeerd

3 jaar garantie

Op al onze producten