.nl

Screenprotectors voor GPS en Navigatie

subtel® - sind 2004 Europa's specialist in oplaadbare batterijen, reservebatterijen en vervangende batterijen voor een breed scala van mobiele apparatuur, zoals smartphones, camera's, notebooks, Bluetooth luidsprekers, koptelefoons, vaste telefoons, elektrisch gereedschap, GPS navigatieapparatuur en nog veel meer!

Merk
Sorteer op:
6,95
9,95
9,95
17,95
17,95
14,95
| -57%

6,46
9,95
9,95

Welke schermbeveiliging werkt voor mijn GPS?

Onder elk product van screenprotectors kun je meer lezen over de afmetingen van de specifieke beschermfolie of schermbeschermer en of de afmetingen en het ontwerp ervan bij je eBike, navigator of GPS zullen passen. Met zo veel verschillende soorten navigatieapparatuur die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, zijn er evenveel versies van screenprotectors. Screenprotectors voor auto navcom met licht afgeronde hoeken of randen, in hardere materialen of in zachtere. 

Subtel verkoopt ook screenprotectors die "case-friendly" zijn, wat betekent dat het beschermende glas, plastic of de beschermende folie ongeveer 2 millimeter voor de rand van het scherm eindigt. Ddit is zodat je je favoriete skins kunt gebruiken op je draagbare GPS, ook al kies je voor bescherming van je scherm.

 

Harde of zachte, welke display protector is het beste?

De algemene regel is dat hoe zachter het materiaal is, hoe gemakkelijker de screenprotectors passen op navigatorschermen die geen hoekige vorm hebben aan het uiteinde van het scherm. Een hardere screenprotector voelt daarentegen meer aan als je "echte" scherm en het gevoel om op een glazen scherm te tikken in plaats van op een plastic kan voor velen belangrijk zijn. Als je van screenprotectors van harder materiaal houdt maar een rond scherm hebt, geen nood - je vindt aan de vorm aangepast beschermglas in de Subtel webshop. Alles zodat je een beschermend glas of plastic kunt vinden dat bij je tracker en je behoeften past.

Controleer dus zorgvuldig elke productpagina om te zien of je GPS merk en model als compatibel vermeld staat, zodat je niet het risico loopt dat hij aan de rand losraakt als de schermbeschermer bijvoorbeeld te strak zit voor je afgeronde scherm.  Als je het niet zeker weet, staat onze klantendienst elke weekdag klaar om al je vragen te beantwoorden.

 

Beschermfolie tegen stof en vuil

In de Subtel webwinkel vind je ook beschermfolie voor bij voorbeeld ingebouwde GPS'en,om ze steviger te maken tegen stof en vuil. Als we schoonmaken, gebruiken we graag sterke producten, sprays of sponzen die de oppervlakken kunnen verslijten die je wilt schoonmaken. Metd beschermfolie voor beeldschermen bescherm je het oppervlak tegen krassen en maak je het gemakkelijker schoon te maken.

Jouwnavigatiescherm of de oppervlakken van je andere technische producten krijgen niet alleen een glad en duurzaam oppervlak, maar tegenwoordig zijn veel beschermende films ook zelfhelend. De slimme moleculen van de film genezen gemakkelijk kleine krasjes en schrammen. Het plastic dat bekrast is, zal, als dit gebeurt, dus snel tot het verleden behoren.

Natuurlijk beschermt Subtel's displayglas of displayplastic niet alleen tegen kleine krasjes, het fungeert ook als een schokbestendige en duurzame folie op je GPS-display. Hij biedt perfecte zekerheid en veiligheid als je iemand bent die altijdnavigators bij je draagt op fietstochten, autovakanties of als je aan het hiken bent in het bos.

 

Verschermingshardheid en kleefstof - wat scheidt ze van elkaar?

Zoals eerder vermeld kan de hardheid van een schermbeschermer eenbepalende factor zijn voor de manier waarop het beschermende glas, of het beschermende plastic, op je fietscomputer of navigator zit. De hardheid van het glas of plastic wordt beschreven in een oplopende schaal, die gaat van zachter 2D, 3D tot 9H wat hard gehard glas is of een glas dat asahi glas genoemd wordt, wat hard Japans glas is met een gegarandeerde pasvorm. Omdat de tinten in verschillende afwerkingen komen, zijn er veel keuzemogelijkheden voor dig, zodat je je ervaring kunt aanpassen.

Display covers zijn er vaak in een van de volgende materialen en afwerkingen:

Zacht plastic
Hard plastic

Zelfhelend plastic

Gehard glas / Gehard glas

Asahiglas

Afhankelijk van de hardheid van de cover kan ook de kleefstof een rol spelen. Gaat het alleen langs de rand of bedekt het het hele oppervlak?Je kunt hierover meer lezen onder elk specifiek product en het ontwerp van de kleefstof is natuurlijk optimaal aangepast aan het beschermende glas in kwestie.

 

Veel aanbiedingen voor technische producten

Ben je op zoek naar meer dan alleen een schermbeschermer en andere praktische accessoires? Je vindt er ook slimme statieven om het fotograferen te vergemakkelijken, hoesjes voor mobieltjes om je smartphone in op te bergen, kabels, batterijen, netadapters en nog veel meer. Onze producten werken ongeacht het soort gebruiker dat je bent; of je nu in een call center werkt, ze thuis gebruikt om te gamen, serieus op je desktop inplugt of onderweg bent.

Dus bij subtel kun je er zeker van zijn dat je technische accessoires en kwaliteitsbatterijen vindt die goed geschikt zijn als vervangingsbatterijen, en dat voor een prima prijs. Natuurlijk verkopen we ook opladers voor deze batterijen.

 

Bestel gemakkelijk en veilig bij subtel. se

3 jaar fabrieksgarantie - Onze prioriteit is producten van topkwaliteit, waardoor we 3 jaar garantie kunnen geven op alle subtel® en CELLONIC® artikelen

Snelle en veilige levering: we maken je oplader klaar en verzenden hem nog dezelfde dag als je je bestelling voor 15.00 uur afrondt:

Online betaling: je kunt je goederen gemakkelijk en veilig online betalen

Retourbeleid: je kunt het product binnen 30 dagen terugsturen als het niet helemaal aan je verwachtingen voldoet

Gratis klantenservice: onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10 tot 15 uur of per e-mail. Als je vragen hebt over de compatibiliteit van een product met een van je apparaten, helpen we je graag verder.