.nl

Screen protector of beschermfolie - bescherm je smartwatch of fitnessarmband tegen krassen en andere beschadigingen

subtel® - sind 2004 Europa's specialist in oplaadbare batterijen, reservebatterijen en vervangende batterijen voor een breed scala van mobiele apparatuur, zoals smartphones, camera's, notebooks, Bluetooth luidsprekers, koptelefoons, vaste telefoons, elektrisch gereedschap, GPS navigatieapparatuur en nog veel meer!

Sorteer op:
9,95
6,95
8,95
9,95
5,95
9,95
9,95
9,95
9,95
9,95
1 2 3 4 5 6 7 8 9 16 >>

Welke schermbeveiliging werkt voor mijn smartwatch?

Onder elk product van screenprotectors kun je meer lezen over de afmetingen van de specifieke beschermfolie of screenprotectors en of de afmetingen en het ontwerp ervan op het scherm van je smartwatch passen. Met zo veel verschillende soorten smartwatches die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, zijn er evenveel versies van screenprotectors. Glazen beschermers voor fitness armbanden met licht afgeronde hoeken of randen, van harder materiaal of van zachter materiaal. 

 

Hard of zacht, welke displaybeschermer is het beste?

De algemene regel is dat hoe zachter het materiaal is, hoe gemakkelijker screenprotectors passen op een horlogedisplay dat geen hoekige vorm heeft aan het uiteinde van het display. Een hardere screenprotector voelt daarentegen meer aan als je "echte" scherm en het gevoel een glazen scherm aan te tikken in plaats van een plastic kan voor velen belangrijk zijn. Als je van screenprotectors van harder materiaal houdt maar een rond scherm hebt, geen nood - je vindt aan de vorm aangepast beschermend glas in Subtel's webwinkel. Alles zodat je een beschermend glas of plastic kunt vinden dat bij je smartwatch en je behoeften past.

Controleer dus zorgvuldig elke productpagina om te zien of je smartwatch merk en model als compatibel vermeld staat, zodat er geen risico is dat het display cover aan de rand loslaat als het cover te strak zit voor je afgeronde display, bijvoorbeeld.  Als je het niet zeker weet, staat onze klantendienst elke weekdag klaar om al je vragen te beantwoorden.

 

Beschermende folie tegen stof en vuil

In de Subtel webwinkel vind je ook beschermfolie voor verschillende toestellen om ze beter bestand te maken tegen stof en vuil. Bij het schoonmaken van oppervlakken gebruiken we graag producten of sponzen die de oppervlakken die je wilt schoonmaken kunnen afslijten. Metd beschermfolie voor displays bescherm je het horloge tegen krassen en maak je het gemakkelijker schoon. De slimme moleculen van de film genezen gemakkelijk kleine krasjes en schrammen. Het plastic dat bekrast wordt, als dit gebeurt, zal dus snel tot het verleden behoren.

Natuurlijk beschermt Subtel's displayglas of displayplastic niet alleen tegen kleine krasjes, maar het fungeert ook als een schokbestendige en slijtvaste folie op het scherm van ditt fitness polsbandje. Het biedt perfecte zekerheid en veiligheid als je iemand bent die altijd je horloge draagt, zowel in het dagelijks leven als tijdens het hardlopen of een wandeling door een dichtbegroeid bos.

 

Hardheid en lijm van de screenprotectors - wat onderscheidt ze van elkaar?

Zoals eerder gezegd kan de hardheid van een displaybeschermer eenvbepalende factor zijn hoe het beschermende glas, of de beschermende lap, op je smartwatch of healthtracker zit. De hardheid van het glas of plastic wordt beschreven in een oplopende schaal, die gaat van zachter 2D, 3D tot 9H wat hard gehard glas is of een glas dat asahi glas genoemd wordt, wat hard Japans glas is met een gegarandeerde pasvorm. Omdat de dia's in verschillende ontwerpen komen, zijn er veel keuzemogelijkheden voor dig, zodat je je ervaring kunt aanpassen aan wat je zoekt voor je smartwatch.

Display covers zijn er vaak in een van de onderstaande materialen en afwerkingen:

Zacht plastic
Hard plastic

Zelfhelend plastic

Gehard glas / Gehard glas

Asahiglas

Afhankelijk van de hardheid van de schermcover kan ook de kleefstof een rol spelen. Gaat de lijm alleen langs de rand (randlijm) of bedekt hij het hele oppervlak? Je kunt hierover meer lezen onder elk specifiek product en de vormgeving van de lijm is natuurlijk optimaal aangepast aan het beschermende glas in kwestie.

 

Veel aanbiedingen voor technische producten

Ben je op zoek naar meer dan alleen een screenprotector en andere praktische accessoires? Je vindt er ook slimme statieven om gemakkelijker te kunnen fotograferen, hoesjes voor je mobieltje om je smartphone in op te bergen, kabels, batterijen, netadapters en nog veel meer. Onze producten werken ongeacht het soort gebruiker dat je bent; of je nu in een call center werkt, ze thuis gebruikt om te gamen, serieus op je desktop inplugt of onderweg bent.

Dus bij subtel kun je er zeker van zijn dat je technische accessoires en kwaliteitsbatterijen vindt die goed geschikt zijn als vervangingsbatterijen, en dat voor een prima prijs. Natuurlijk verkopen we ook opladers voor deze batterijen.

 

Bestel gemakkelijk en veilig bij subtel. se

3 jaar fabrieksgarantie - Onze prioriteit is producten van topkwaliteit, waardoor we 3 jaar garantie kunnen geven op alle subtel® en CELLONIC® artikelen

Snelle en veilige levering: we maken je oplader klaar en verzenden hem nog dezelfde dag als je je bestelling voor 15.00 uur afrondt: 00 op weekdagen

Online betaling: je kunt je goederen gemakkelijk en veilig online betalen

Retourneerbeleid: je kunt het product binnen 30 dagen terugsturen als het niet helemaal aan je verwachtingen voldoet

Gratis klantenservice: onze klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 10 tot 15 uur of per e-mail. Als je vragen hebt over de compatibiliteit van een product met een van je apparaten, helpen we je graag verder.