.nl

e-Reader, tekentablet & tablet screenprotectors

subtel® - sind 2004 Europa's specialist in oplaadbare batterijen, reservebatterijen en vervangende batterijen voor een breed scala van mobiele apparatuur, zoals smartphones, camera's, notebooks, Bluetooth luidsprekers, koptelefoons, vaste telefoons, elektrisch gereedschap, GPS navigatieapparatuur en nog veel meer!

Merk
Sorteer op:
10,95
11,95
11,95
11,95
19,95
11,95
18,95
8,95
20,95
10,95
1 2 3 4 >>

Een enorme keuze aan tablet screenprotectors

subtel® verkoopt krasvaste, schokbestendige en breukvaste beschermende 9H gehard glazen LED en screenprotectors, allemaal speciaal ontworpen om perfect op alle toonaangevende tablet merken en modellen te passen. Deze omvatten:

Samsung Galaxy Tab screen protectors, waaronder Samsung Tab A 10.1 screen protectors, Tab S7, S5e, Galaxy Tab S6 Lite screen protectors en nog veel meer.

Apple iPad screenprotectors, waaronder screenprotectors voor iPad Mini en Air en iPad Pro screenprotectors voor de meeste formaten en generaties.

Omdat onze tablet screenprotectors speciaal ontworpen zijn voor elk afzonderlijk tablet model, hebben ze nauwsluitende afdichtingen met gebogen randen voor extra productie, uitsparingen op alle juiste plaatsen om onbelemmerde toegang tot de camera, knoppen en poorten van je tablet mogelijk te maken, en een ultradun, aanraakgevoelig scherm dat de reactiviteit van je touch-screen niet vermindert.

Gecertifieerde veiligheid en bewezen kwaliteit

Alle subtel® en CELLONIC® screenprotectors voor tablets worden afzonderlijk op hun prestaties getest en voldoen volledig aan alle Europese en Internationale kwaliteits- en veiligheidsnormen.

3 jaar fabrieksgarantie

Onze geharde glazen met een hardheidsgraad van 9H en Asahi veiligheidsglas bieden uitstekende weerstand tegen krassen en schokken en beschermen tegen vallen en vallen van geringe hoogte. Daarom geven we 36 maanden garantie op al onze tablet screenprotectors.

Wat is 9H gehard glas?

Al onze screen protectors die bij subtel.nl te koop zijn hebben 9H gehard glas. Maar, wat betekent dit?

Laten we eerst eens uitzoeken wat gehard glas is.

Wat is gehard glas?

Gehard glas wordt gebruikt in veiligheidssituaties waar hardheid nodig is en glas dat in scherpe scherven breekt ongewenst is - zoals in autoruiten of screenprotectors voor tablets. In tegenstelling tot gewoon glas, breekt gehard glas in kleine, ongevaarlijke stukjes.

Het proces van harden begint met een gesneden stuk glas dat van hoge kwaliteit is. Glas met onvolkomenheden en onzuiverheden zal door het hardingsproces versplinteren.

Er zijn twee methoden om te temperen: warmtebehandeling en chemische behandeling.

Bij de warmtebehandeling wordt glas verhit tot meer dan 600 graden Celsius. Daarna ondergaat het glas een snelle afkoelingsprocedure onder hoge druk.

Bij chemisch temperen wordt het glas gebaad in chemicaliën die ionen uitwisselen op het glasoppervlak om zo compressie te creëren.

Bij beide methoden ontstaat oppervlaktecompressie in het glas. Deze oppervlaktecompressie vermindert weliswaar de flexibiliteit van het glas, maar verhoogt enorm de hoeveelheid kracht die nodig is om het bij een frontale botsing te breken - met ongeveer 5x die van ongetemperd glas.

Wat betekent 9H hardheid?

De Mohs hardheidsschaal van mineralen loopt van 1 tot 10 - waarbij de hardheid van mineralen zoals talk (1H) en diamant (10h) gerangschikt wordt.

Hardheid wordt gemeten aan de hand van het vermogen van een mineraal om het oppervlak van een ander te bekrassen. Scoort gewoon glas een 5H op de hardheidsschaal, dan betekent dit dat het elk ander materiaal onder de 5 kan bekrassen, maar zelf niet door alles boven de 5 kan worden bekrast.

Dingen die 9H scoren op de hardheidsschaal zijn o.a. saffier en robijn - inderdaad erg harde dingen.

Een screen protector voor je tablet van 9H gehard glas betekent dat hij schokken ongeveer 5x beter opvangt dan gewoon glas, en tegelijk de krasbescherming biedt van een materiaal dat zo hard is als saffier.

Betrouwbare bescherming wanneer je het nodig hebt

Onze tablet screen protectors bieden 99,9% transparantie voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit en gebruik, anti-vingerafdruk of vlekcoating, bellenvrije en waterafstotende toepassing en kras-, schok- en breukvaste bescherming.

Alle beschermers worden binnen het VK verzonden vanaf de dag dat je aankoop gedaan is en worden geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie.

Als je om wat voor reden dan ook ontevreden bent over de kwaliteit van ons product, kun je het binnen 30 dagen terugsturen.