.nl
020 / 262 3724
MA-VR 09:00-15:00
Specialist in elektronische accessoires voor mobiele apparaten sinds 2004.

Wij zijn een groeiend bedrijf, met 50 werknemers op dit moment. We verkopen accessoires voor mobiele apparaten in heel Europa via eigen onze online shop en de populairste verkoopsites.
Vanuit onze twee vestigingen in Berlijn, in Friedrichshain en Alt-Hohenschönhausen, verzenden we jaarlijks meer dan 700.000 accessoires (cijfers uit 2017) en we blijven groeien!

Ons aanbod groeit continu, de teller staat momenteel op ongeveer 6.000 accessoires. We hebben alles wat je nodig hebt of handig vindt voor je mobiel, laptop, camera, navigatie, gereedschap en andere mobiele apparaten. We bieden een uitgebreide collectie accessoires, van batterijen tot gespecialiseerde producten zoals circulaire polarisatiefilters voor je camera.

Onze best verkopende producten omvatten onder andere een collectie van ongeveer 2.000 batterijen en accu’s, opladers en datakabels die we zelf produceren onder de merknaam CELLONIC®. Dit getuigt van onze ervaring, expertise en professionaliteit en is een teken van onze betrouwbaarheid en kwaliteit die we aan onze klanten leveren.

We zijn een middelgroot bedrijf met een goed georganiseerde bedrijfscultuur en een vriendelijk, internationaal, meertalig team.subtel kantoor/subtel klantenservice/ subtel opslag


Christopher SteinPaul Karma
subtel bedrijfsleiding