Over ons

2004 grundades subtel i Berlin, Tyskland

2004: Oprichting van subtel GmbH in Berlijn, Duitsland

Mer än 750 000 produkter skickas ut från vårt lager varje åt

Meer dan 750.000 accessoires per jaar voor je apparatuur

50 anställda finns på plats för att svara på frågor, förbereda och skicka ut din order

50 medewerkers in Berlijn, waaronder enkele Nederlanders om je te ondersteunen

Sedan 2021 har vi utvecklat vårt eget märke CELLONIC® som står för hög säkerhet och kvalitet

We ontwikkelen en verkopen ons eigen merk CELLONIC® sinds 2012

Waarom subtel?

Ons doel is om je te helpen bij het vinden van de accessoires die je nodig hebt om je apparatuur perfect te laten werken. We controleren regelmatig onze compatibiliteit om er zeker van te zijn dat we de beste producten tegen de beste prijzen aanbieden.

Ons assortiment groeit en we bieden nu ongeveer 13.000 accessoires voor laptops, camera's, GPS toestellen, elektrisch gereedschap en andere mobiele devices met batterijvoeding. Je vindt er een complete reeks accessoires, van batterijen tot circulair polariserende filters voor camera's.

Tot onze populairste producten behoort ons assortiment batterijen, opladers en datakabels, die wij onder het merk CELLONIC® produceren. Dit is een bewijs van onze ervaring, deskundigheid en professionaliteit, en ook een teken van onze betrouwbaarheid en ons streven naar kwaliteit voor onze klanten.

Het subtel team

Er werken iets meer dan 50 mensen in het subtel kantoor en het logistiek en expeditie centrum. Velen van hen spreken Nederlands en werken op de subtel.nl website en in de klantenservice. Dus zelfs in Berlijn kun je altijd een antwoord op je vragen vinden en hulp bij het aankoop- of retourproces.

Hoe het begon

Het bedrijf subtel werd in 2004 opgericht door Christopher Stein en Paul Karma in de Berlijnse wijk Friedrichshain.

Gedurende de eerste 5 jaar had het bedrijf tussen de 5 en 10 werknemers. Geleidelijk aan, met hard werken en doorzettingsvermogen, nam dit aantal toe en het bedrijf telt nu ongeveer 50 werknemers van verschillende nationaliteiten.

Subtel begon zijn producten in 2004 in Duitsland te verkopen en een paar jaar later, in 2008, begonnen de producten ook naar Frankrijk te gaan. Een dozijn Europese landen werd beetje bij beetje aan de lijst toegevoegd en het laatste land waar de firma zijn producten begon te verkopen is Zwitserland in 2018.

subtel GmbH wordt vandaag beschouwd als een van de belangrijkste distributeurs van mobiele accessoires in Europa.

Ons merk: CELLONIC®

Het merk CELLONIC® is in augustus 2012 door subtel in het leven geroepen. Het merk biedt accessoires van hoge kwaliteit voor gebruik bij zaken, hobby, handwerk en fotografie. Klanten kiezen ons merk omdat ze het beste alternatief zoeken voor dure originele accessoires. CELLONIC® batterijen zijn krachtig. CELLONIC® laders bieden een constante compatibiliteit en zijn altijd volgens de hoogste normen gemaakt.