Uitstekend trustpilot-stars 2500+ beoordelingen op

Levering en betaling

Delivery
iDEAL Logo

iDEAL: Tijdens het bestelproces wordt u omgeleid naar de betaalomgeving van uw eigen bank. Volg daar de aangegeven stappen om uw betaling af te ronden. Uw betaling wordt meteen afgeschreven van uw rekening. Na afronding van uw betaling komt u weer op de Subtel-pagina en sluit u uw bestelling af. Uw bestelling wordt op dezelfde werkdag verstuurd mits uw bestelling voor 15 uur is geplaatst en de bestelde artikelen voorradig zijn, anders uiterlijk op de daarop volgende werkdag (maandag t/m vrijdag).

PayPal

PayPal: Tijdens het bestelproces autoriseert u uw betaling. Het aankoopbedrag wordt pas na klikken op de knop „kopen“ afgeschreven van uw Paypal-rekening. De bestelling wordt op dezelfde werkdag verstuurd als de bestelling voor 15 uur wordt geplaatst, anders op de daarop volgende werkdag (ma t/m vr).

Creditcard

Creditcard: Wij accepteren betalingen met de volgende creditcards: VISA, Mastercard, American Express. De bestelling wordt op dezelfde werkdag verstuurd als de bestelling voor 15 uur wordt geplaatst, anders op de daarop volgende werkdag (ma t/m vr).

bancontact

Bancontact: Tijdens het bestelproces wordt u omgeleid naar de betaalomgeving van uw eigen bank. Volg daar de aangegeven stappen om uw betaling af te ronden. Uw betaling wordt meteen afgeschreven van uw rekening. Na afronding van uw betaling komt u weer op de Subtel-pagina en sluit u uw bestelling af. Uw bestelling wordt op dezelfde werkdag verstuurd mits uw bestelling voor 15 uur is geplaatst en de bestelde artikelen voorradig zijn, anders uiterlijk op de daarop volgende werkdag (maandag t/m vrijdag).

Overschrijving vooraf

Overschrijving vooraf: Aan het eind van het bestelproces worden onze bankgegevens en het betalingskenmerk getoond. Bovendien ontvangt u deze betaalinformatie met de bestelbevestiging via e-mail. Uw bestelling wordt na ontvangst van uw betaling verstuurd.

Leveringen zijn alleen mogelijk naar bezorgadressen in Nederland.

Dienstverlener Verzendmethode
Verzendkosten
Levertijd
Bezorgdagen
Brief nationaal € 2,95 2-3 werkdagen
ma t/m za
Standaard Pakket € 6,95 2 werkdagen
ma t/m vr