Uitstekend trustpilot-stars 2500+ beoordelingen op

Batterij voor Acer Aspire 4220 / Aspire 4230 / Aspire 4235 / Aspire 4240 / Aspire 4310 / Aspire 4315 / Aspire 4320 Laptop - 8800mAh 10.8V - 11.1V

(45 beoordelingen)

Niet beschikbaar

Compatibel met

Aflevering: €2.95

incl. btw.

Varianten

8800mAh

8800mAh

€ 39,95
Overzicht

subtel® laptop batterijen hebben een lange levensduur en zijn gebouwd om lang mee te gaan – voor meer uren stroom tussen de oplaadbeurten.


Deze nieuwe subtel® accu geeft je laptop een tweede leven, zodat je langer kunt werken, video's bekijken of gamen - net als toen je computer nieuw was.

Ontworpen voor performance - subtel® laptop batterijen leveren continu hoge prestaties, langere looptijden en 1000+ laadcycli - voor langer niet aangesloten gebruik dat de levensduur van je originele laptop batterij evenaart of zelfs overtreft.
100% compatibiliteit - Speciaal ontworpen om een perfecte vervanging van de batterij voor jouw laptop. Vind de volledige compatibiliteitslijst hieronder
CE, FCC & RoHS gekeurd - Onze Grade A batterijcellen zijn streng getest om optimale veiligheidsniveaus te garanderen en worden geleverd met ingebouwde bescherming tegen kortsluiting, oververhitting en overspanning.
3 jaar garantie - Als gespecialiseerde leverancier sinds 2004 staan onze vervangende batterijen voor hoge kwaliteit en gecertificeerde normen - daarom worden ze geleverd met 36 maanden garantie.
Bespaar geld, help het milieu - Vervang de batterij, niet je laptop. Het is de slimmere, goedkopere, milieuvriendelijkere keuze - verminder jouw ecologische voetafdruk door recycling en verminder onnodig afval.

Snelle levering. 30 dagen retourbeleid. Koop nu!

Opmerking: >> Een vervangende lithium-ion batterij met een hogere capaciteit (1000mAh of meer) zal een klein beetje uitsteken aan de onder- of achterkant van de laptop, maar hij is gewoon geschikt voor gebruik, omdat onze vervangende batterij speciaal ontworpen is voor het batterijcompartiment in je laptop.

Technische details
SKU: 100380
Gewicht: 675 g
Lengte: 250 mm
Breedte: 90 mm
Hoogte: 50 mm
Spanning: 10.8V - 11.1V
Celtype: Lithium Ion
Capaciteit: 8800mAh
Compatibiliteit

Geschikt voor de volgende apparaten

Vervangt de volgende producten

Beoordelingen
Gereviewd door
Prima afhandeling, goede communicatie, goed verpakt.
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was french
Excellente transaction , bonne communication, bien emballé.
Gereviewd door
Goederen onberispelijk, netjes verpakt
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was german
Ware tadelos, sauber verpackt
Gereviewd door
Perfecte goede afdichting van de batterij.
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was italian
Batteria perfetta buona tenuta.
Gereviewd door
Dubbel zo dik als verwacht. Vorige was normale uitvoering en is 3jaar mee gegaan dus hoop dat deze het ook zo lang uit houd.
Gereviewd door
Perfect
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was french
Parfait
Gereviewd door
de accu die ik gekocht heb werkt heel goed, eindelijk kan ik weer uren met mijn laptop aan de gang gaan zonder de oplader aan te sluiten.
Gereviewd door
dit is de 2e keer dat ik dit artikel bestel, de eerste keer dat het 1 jaar standhield !!!!! maar misschien slecht gebruik van mijn kant !!!
Gereviewd door
Volgens de beschrijving zou deze accu moeten werken in mijn ACER 5542G, volgens de klantenservice ook. Niet dus. Kapot misschien? Terugsturen maar.
Gereviewd door
Super kwaliteit, prijs prestatie ok!
Deze beoordeling is automatisch vertaald. Brontaal was german
Super Qualität, Preis Leistung ok !
Gereviewd door
De eerste batterij die werd afgeleverd was helaas defect, deze bleek vol te zijn of aan het opladen, maar toen ik de stroom eruit haalde, liep de batterij een minuut en toen ging de laptop ineens uit. Maar er waren geen problemen met de klacht en de nieuwe batterij is erg goed. SUPER WORK ben zeer tevreden

Gerelateerde producten

Dit vind je misschien ook leuk...

SNELLE VERZENDING

Door heel Nederland

Gratis advis

Onze klantenservice helpt je graag

Sinds 2004

Kwaliteit gegarandeerd

3 jaar garantie

Op al onze producten