.nl

Screen Protector voor 13.3" Notebook displays (Bescherming tegen ongewenste blikken Ø-33,8cm) Laptop Privacy Filter

Screen Protector voor 13.3

1 / 3

Screen Protector voor 13.3 Screen Protector voor 13.3 Screen Protector voor 13.3
19,95
incl. Btw.
meteen leverbaar
Levertijd 2-3 werkdagen
meteen leverbaar
2,95€ verzending
Levertijd 2-3 werkdagen
Art.nr.:
920672
Fabrikant:
CELLONIC
Gewicht:
121g
Vrije zicht zonder schittering en weerspiegeling!

De CELLONIC bescherming-displaybeschermfolie is een van de beste displaybeschermfolies op de markt, die door jarenlang laboratoriumwerk speciaal voor de behoeftes van de gebruiker ontwikkeld is, die een displaybescherming zoeken zonder door schittering en weerspiegeling door zon en licht verstoord te worden. Tegelijkertijd beschermt u uw display tegen vuil en krassen.

CELLONIC -Displaybeschermfolies worden uit Japanse Premium Polyethylenterephthalat-Film (PET Film) gefabriceerd. Omwille van de kwaliteit hebben wij voor hoogwaardig materiaal uit Japan gekozen.

Displaybeschermfolies van CELLONIC zijn zeer eenvoudig en zonder luchtbellen op het display aan te brengen. Indien nodig kunt u de folie meermalen aanbrengen en eraf halen. Het antistatische van de CELLONIC -Displaybeschermfolie verhindert het aantrekken van stof en vuil bij het vervangen van de folie.

De gedetailleerde kleur van het display en de touchscreen-functionaliteit bij apparaten met touchscreen worden absoluut niet beinvloed. De anti-vingerafdrukfunctie behoedt u voor lelijke afdrukken op uw display.

NIET COMPATIBEL MET DELL PRODUCTEN

Onze meest populaire producten